Square Crypto Grant wil helpen Bitcoin mainstream te nemen

Met de nieuwste subsidie ​​van Square kan een ontwikkelaar een Bitcoin-portemonnee ontwerpen die gemakkelijk te gebruiken is voor nieuwkomers in de cryptovaluta.

Square Crypto is de crypto-tak van betalingsbedrijf Square

Het moedigt de acceptatie van Bitcoin aan door beurzen te geven aan ontwikkelaars in de ruimte.

De laatste subsidie ​​gaat naar een ontwikkelaar die Bitcoin-portefeuilles voor iedereen gebruiksvriendelijk wil maken.

Betaalbedrijf Square heeft vandaag aangekondigd een subsidie ​​te geven aan een Bitcoin- ontwikkelaar die wallets gebruiksvriendelijker wil maken .

De cryptocurrency- tak van Square, Square Crypto , maakte de aankondiging op Twitter – en riep Maggie Valentine uit, een ontwikkelaar die werkt voor het opstarten van blockchain, she256 .

“Het geven van trick-or-treaters Open Dimes en Square Crypto-beurzen dit jaar. Nu we het er toch over hebben, deze gaat naar Maggie Valentine, een ontwerper die zich bezighoudt met het vereenvoudigen van de stromen voor het onboarding van portemonnees door technisch jargon te verminderen en de opleiding van gebruikers te vergroten, ” aldus het bedrijf via Twitter.

Square Crypto ondersteunt de ontwikkeling van het Bitcoin- netwerk door beurzen te geven aan ontwikkelaars en bedrijven die in de crypto-ruimte werken.

Uw dagelijkse dosis cryptocurrency-nieuws, leren, roddels en discussies

Het bedrijf wil zijn nieuwste subsidie ​​aan Valentine geven, zodat ze een portemonnee kan ontwerpen die gemakkelijk te gebruiken is voor crypto-nieuwelingen.

Volgens het proefschrift van Valentine gebruiken mensen geen Bitcoin- of Bitcoin-portefeuilles omdat ze te ingewikkeld zijn. Een ding dat gebruikers afschrikt, zegt ze, is het ‘ technisch jargon, onbekende gebruikersconcepten ’ – veel potentiële gebruikers hebben ‘weinig tot geen opleiding’ genoten.